Bedrijfsoptimalisatie met impact

Mens en bedrijf in balans.

Ondernemen met impact en groeien tegelijkertijd. Is dat niet wat elke ondernemer wil?

Bij betekenisvol ondernemen staan respect voor de mens, natuur én winst gebroederlijk naast elkaar. Met zinvolle proposities en producten vergroot je de impact van je bedrijf, met als gevolg: hogere financiële en maatschappelijke winst.

Organisaties en merken die deze transitie doorvoeren zijn succesvol in de betekeniseconomie van morgen. Immers, bij millennials gaat impact boven winst. In 2025 bestaat de werkende populatie voor 75% uit deze nieuwe denkers. Naast jouw toekomstige werknemers zijn zij ook je nieuwe klanten.

Betekenisvol ondernemen. Hoe pak je zoiets aan?

Vanuit Dé Bedrijfsoptimalisator® ondersteunen wij vele bedrijven bij het realiseren van hun ambities.

Wat ons programma onderscheidt is de combinatie van unieke diepgang en krachtige implementatie. Alles komt aan bod: bedrijfsoptimalisatie, betekenisvol ondernemen, de ziel van de organisatie, persoonlijk leiderschap, vitaliteit en werkgeluk.

Lees meer...

We starten met een impact-inventarisatie fase. Hier definiëren we het hogere doel van de organisatie, aandeelhouders en directie. Wat is de ziel van het product of bedrijf, en van de aandeelhouders en directie? Welke betekenis wil je als organisatie hebben? Welke waarden wil je tot in de verste hoeken en alle lagen van de organisatie doorvoeren? Deze combineren we met de gewenste bedrijfskundige en bedrijfseconomische doelstellingen zoals winstgroei, verhoging werkgeluk, groei efficiency enzovoorts.

Zo ontstaan er concrete en meetbare impact doelstellingen die – samen met de bedrijfseconomische ambities – de basis zijn van de strategie van de onderneming.

Wat ons kenmerkt is krachtige implementatie: we steken de handen uit de mouwen en (bege-)leiden actief de uitvoer van de strategische routekaart/business plan. Met effectieve borgingsprincipe zorgen we dat de onderneming klaar is voor de steeds sneller veranderende omgeving.

Wat levert het je op als bedrijf?

  • Hogere winst (zowel financieel als maatschappelijk)
  • Aantrekkelijke werkgever met een duidelijke betekenis voor millennials
  • Betekenisvolle impact draagt bij aan een betere wereld
  • Vitaler, gelukkiger en beter presterend personeel
  • De organisatie is toekomstbestendig
  • Versnelde financiële groei

We presenteren graag onze visie op de grote aanstaande veranderingen in het bedrijfsleven. Van kenniseconomie naar betekeniseconomie. Bedrijven die nu de transitie aangaan, nemen een enorme voorsprong op hun collega’s. Hierdoor groeit hun onderscheidende vermogen en is versnelde groei in winst en omzet een logisch gevolg. Neem contact op voor een presentatie.

Cases

Relevante artikelen

Pak deze commerciële kans