Persoonlijk leiderschap

Hoe sta jij in het leven? Ben je wel eens moe, heb je het te druk, mis je betekenis of heb je zelfs al een burn-out? Kom dan in beweging en neem grip terug op je leven. Volg ons Persoonlijk Leiderschapsprogramma en leg je ziel bloot. Binnen 8 persoonlijke sessies en thuisopdrachten kom je tot de kern. Durf de confrontatie met jezelf aan; op naar een 9 voor geluk, succes en rust!

Met intensieve sessies en thuisopdrachten ga je actief aan de slag met jezelf. We laten je ervaren hoe het is om te leven en werken met betekenis en bezieling. Je zult merken hoeveel rust dat geeft. De nieuwe inzichten en kennis van dit programma kun je direct toepassen in jouw leven.

Je leert te begrijpen hoe positieve en negatieve relaties en keuzes in jouw leven zijn ontstaan. En – belangrijker nog – hoe je zelf succes en geluk kunt creëren. Confronterend? Ja soms, maar altijd met een duidelijk doel: een 9 voor jouw geluk, persoonlijk en zakelijk.

Herken jouw EIGEN Fundament, ga ermee aan de slag en maak een actieplan dat bij jouw leven past.

Dit programma wordt zeer aanbevolen voor mensen met, of op weg naar een burn-out.

INDIVIDUEEL

Volledige focus op jezelf.

BUSINESS RETREAT

EIGEN Fundament in de snelkookpan op fraaie locaties in binnen- en buitenland. Hoge intensiteit, afgewisseld met diepe ontspanning en culinaire hoogstandjes. Gemiddeld waarderingscijfer deelnemers: 9,2!

MASTERCLASS

Kennismaking met EIGEN Fundament. Inzichten. Praktisch. Aan de slag. Meerdere deelnemers, ook teams.

ZelfHerstel BurnOut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer id lectus vel sem pellentesque tincidunt. Quisque sit amet condimentum dolor.

Doe de test

Op leidinggevende posities maak je dagelijks honderden keuzes. Soms bewust. Vaak niet. Je denkt onafhankelijk te zijn. Alles onder controle te hebben. Maar is dat wel zo?  Heb je wel grip op je leven? Weet je wel waaróp je jouw keuzes baseert?  Doe de test!

Relevante artikelen

Op naar een 9 voor

succes, geluk én rust