EIGEN Werkgeluk

Vitaal personeel is gelukkiger en presteert beter. Het ziekteverzuim daalt en de winstgevendheid groeit. EIGEN Werkgeluk draagt bij aan blijvende verbetering van vitaliteit en werkgeluk in de hele organisatie.

Hoe het werkt:

Een groep deelnemers vult de quickscan in. Zo ontstaat er een scherp beeld van de behoefte van het personeel. Vervolgens ontwerpen wij een programma op maat. Zes tot acht weken na de start van het programma doen de deelnemers de quickscan opnieuw. Zo volgen wij de de ontwikkeling van het werkgeluk.

Het programma EIGEN Werkgeluk is:

Compleet. Alle facetten van vitaliteit en (werk-) geluk komen aan de orde: lichaam, emoties, mind, impact en persoonlijk leiderschap.
Effectief. Voor een optimaal effect zetten wij ons gehele aanbod aan workshops, trainingen, groepsprogramma’s (in binnen- en buitenland), personal- en businesscoaching in.
Continu. Met periodieke metingen monitoren en sturen wij de ontwikkeling van vitaliteit en (werk-) geluk in de organisatie. 
Diepgaand. Ons programma ontsluit het potentieel van mens en bedrijf. Voortaan werken en leven de deelnemers met hart én ziel.

Wat levert het je op als bedrijf?

  • Deelnemers zijn vitaler, gelukkiger en presteren beter
  • Daling van ziekteverzuim door stressklachten en burn-out
  • Lager verloop van personeel
  • De winstgevendheid groeit
  • Je bent aantrekkelijker als werkgever
  • Werkgeluk maakt deel uit van het duurzaamheidsprofiel van de organisatie

Doe de quickscan!

 

Ben je benieuwd naar de staat van jouw werkgeluk? In deze korte quickscan stellen we je 13 vragen over jouw werksituatie. Geef bij elke vraag een waarderingscijfer tussen 1 (zeer slecht) en 10 (uitstekend).

Bedrijfcode

Relevante artikelen

Pak deze commerciële kans