Team

Bedrijven betekenisvol maken.
Deze missie hebben we concreet gemaakt.

Tot 2030 willen we:
100 bedrijven zich laten onderscheiden met Bedrijfsoptimalisatie met (Betekenisvolle) Impact;
10.000 mensen en 1.000 professionals met EIGEN Fundament de weg wijzen naar een 9 voor (werk-) geluk en succes.

Dit doen we door zowel professionals als organisaties te begeleiden naar een 9 voor succes, geluk én rust. Wij zijn gespecialiseerd in werkgeluk, impact, bedrijfsoptimalisatie, bedrijfs- en persoonlijke groei.

Patrick R. van Zuijlen

Patrick R. van Zuijlen

Ondernemer

Oprichter van EIGEN Fundament en Dé Bedrijfsoptimalisator®. Gedreven (interim-) directeur met enthousiasme. Vertaalt fundamentele levenswijsheid naar betekenisvolle bedrijfsvoering. Met impact, werkgeluk en groei voor organisaties, ondernemers en andere professionals. Houdt van een goede rijsttafel, martial arts en muziek.

Irma Koorn

Irma Koorn

Associate partner

Ondernemer in bewustwording en persoonlijke groei. Mentor van ondernemers en professionals. Neemt een aantal van de verdiepingsmodules voor haar rekening. Gespecialiseerd in onbewuste patronen die persoonlijke effectiviteit belemmeren. Houdt van reizen, muziek en een goed gesprek tijdens een lange boswandeling.

Pauline van der Lee

Pauline van der Lee

Associate Partner

Ondernemer en persoonlijk klankbord voor directie BIG 4 en talloze MKB-bedrijven. Ook scale-ups, start-ups en innovation labs. Conceptmaker in zakelijke dienstverlening. Specialist in fundamentele vitaliteit en integrale groei van professionals. Houdt van ‘s ochtends vroeg baantjes trekken, tennis en het beoefenen van TAO.

Jij?

Jij?

...

Wij willen de wereld nog veel meer dienen. Vind jij dit gaaf en denk je ons team te kunnen versterken, dan gaan we graag het gesprek met je aan.