Chief Impact Officer

De Chief Impact Officer (CIO) realiseert de spraakmakende impact ambitie van zijn organisatie. Zo wordt je koploper in uw sector. Je onderscheidt jezelf in jouw sector waardoor je groeit. Klanten kiezen voor jou omdat jij duidelijk maakt waar jij voor staat. Personeel en millennials in het bijzonder herkennen hun eigen waarden in die van jou. 

De CIO vertaalt deze ambitie door naar alle onderdelen van de organisatie. En de markt. Bedrijfsoptimalisatie is een secundaire verantwoordelijkheid; hij/zij leidt multidisciplinaire teams die actie-programma’s ontwikkelen en realiseren. Ook zorgt de CIO samen met HR voor optimaal werkgeluk binnen de organisatie. Ten slotte werkt de CIO nauw samen met Marketing voor een intensieve marktcommunicatie. Ook werkt de CIO nauw samen met de CEO om eigenaarschap te combineren met leiderschap.  

Met een CIO kies je voor:

  • Betekenisvol impact en ondernemerschap.
  • Verhoogde financiële groei (Tot 37% lager ziekteverzuim, 216% hoger rendement en 12 %).
  • Vinden en binden van personeel.
  • Hoger (werk-) geluk van jou en jouw medewerkers. Samen Impact-ambities, bedrijfskundige- en economische doelstellingen realiseren. One more thing….De CIO verdient zichzelf ruimschoots terug. 

Zo draagt de organisatie concreet bij aan een betere wereld. En realiseert zo extra meerwaarde met hoger financieel en sociaal rendement. Financiële groei als gevolg, en niet meer als doel alleen. 

Met een intensief begeleidingsprogramma leiden wij mensen op tot CIO. Meer weten? Bel 06-10 67 53 56. Wij begeleiden bedrijven die koploper in hun markt willen worden. Dat doen we individueel en in groepsverband. 

Relevante artikelen

Pak deze commerciële kans